Välkommen till Brf. Nattsländan!

Senaste informationsbrevet från styrelsen finns här: Infobrev mars 2013

Senaste versionen av våra trivselregler finns här: Brf Nattsländan trivselregler 130318

Nattsländan är ett naturnära kvarter – med 72 bostadsrätter – mitt i populära Järvastaden. Föreningen ligger nära både natur och storstadspuls, omgiven av skog och vackra stadsradhus i ett av Järvastadens lugnaste lägen.

I föreningen finns hem för både små och stora familjer och det finns allt mellan en rymlig tvåa till en smart planerad fyra. Alla lägenheter har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Undantaget är terrasslägenheterna som istället har ett separat kök och ett extra stort vardagsrum.

4 svar på ”Välkommen till Brf. Nattsländan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.