Till nyinflyttade

Varmt välkommen till Nattsländan och Järvastaden!

Det finns ingenting som kan kallas skrot. Åtminstone inte om man frågar Mulle Meck som idag har en egen park i Järvastaden. Nedan får du en glimt av hur området förvandlades från i stort sett ingenting, till en levande stadsdel med femtusen nya bostäder.

Läs gärna vårt välkomstbrev här.

Föreningens stadgar finner ni här.

Våra medlemsförmåner finner ni här.

Namnskyltar och namnbyte
Namnskyltarna vid postfacken och tidningshållarna ska se likadana ut. Uppsättningen av namnskyltarna ska hanteras av Loudden, d.v.s. egengjorda skyltar får inte förekomma.Medlemmar som vill addera namnskyltar t.ex. företag eller inneboende ska beställa detta hos Loudden (via Felanmälan).

Dessa namnskyltar kommer sättas på insidan av postfacken väl synligt för brevbäraren. På detta sätt har vi en säker hantering av namnskyltar och dessutom ser det enhetligt ut vilket innebär att det kommer att se snyggt och propert ut i våra fastigheter. De nya reglerna gällande namnskyltar gäller från och med den 13 januari 2021.

Vid inflytt till föreningen så beställ namnbyte för postlåda och lägenhetsdörr på info@brfnattslandan.se

Styrelsen informerar medlemmarna via digitalt nyhetsbrev
Anmälan till föreningens nyhetsbrev görs enklast på nyhetsbrev@brfnattslandan.se.

Skriv ”Anmälan nyhetsbrev” i rubriken och ange namn, mejladress och lägenhetsnumret (numret, XX-XXXX) finner ni på de elektroniska infotavlorna i trapphusen alternativt på utsidan ovanför er lägenhetsdörr).

Nattsländans trivselregler
Styrelsen har satt ihop några enkla trivselregler för alla att följa så vi alla kan få ett trivsamt boende här i Nattsländan. Läs gärna våra trivselregler här.

Trivselreglerna skall ses som ett komplement till bostadsrättsföreningens stadgar och allmänna ordningsregler. Tillsammans med hänsyn och respekt för varandra kommer vi att kunna göra Nattsländan till en fin och trivsam förening att bo i.

Har du frågor eller synpunkter, ta gärna kontakt med styrelsen info@brfnattslandan.se

Skanskas projektbroschyr om Nattsländan finns att ladda ner här.

Återigen varmt välkommen som medlem i Järvastadens bästa bostadsrättsförening – en bostadsrättsförening med god ekonomi och låg energiförbrukning.