Ny bestämmelse antagen gällande namnskyltar vid postlådorna och tidningshållarna

Styrelsen arbetar kontinuerligt för att det ska se snyggt och propert ut i våra fastigheter. Detta gäller också namnskyltar på postfacken och tidningshållarna. Därför har styrelsen efter dialog med vår tekniske förvaltare Loudden beslutat om hur hanteringen av namnskyltar ska vara.

Namnskyltarna vid postfacken och tidningshållarna ska se likadana ut. Uppsättningen av namnskyltarna ska hanteras av Loudden, d.v.s. egengjorda skyltar får inte förekomma.

Medlemmar som vill addera namnskyltar t.ex. företag eller inneboende ska beställa detta hos Loudden (via Felanmälan). Dessa namnskyltar kommer sättas på insidan av postfacken väl synligt för brevbäraren. På detta sätt har vi en säker hantering av namnskyltar och dessutom ser det enhetligt ut vilket innebär att det kommer att se snyggt och propert ut i våra fastigheter.

De nya reglerna gällande namnskyltar gäller från och med den 13 januari 2021.