Byggnationen av ny skolan har påbörjats

Sannolikt har flera av er redan noterat att byggnationen av Järvastadens nya skola, Raoul Wallenbergskolan Järvastaden, har påbörjats.

bild02-1024x497I augusti 2017 öppnar nya skolan med ny idrottshall och fritidsgård. Raoul Wallenbergskolan ser gärna att andra, både föreningar och enskilda, använder skolans lokaler utanför skoltid och att skolan blir en naturlig mötesplats för unga och vuxna i Järvastaden. Efter ett beslut av Solna stad ska kommunen hyra idrottshallen den tid som skolan inte använder den. Det innebär att föreningar och privatpersoner i bland annat Järvastaden får möjlighet att hyra hallen. Därför har Solna stad beslutat att hyra idrottshallen och fritidsgården den tid som skolan inte använder lokalerna.

För mer information om nya skolan titta här.