Vinter och snö

Snart kommer nu en period med mer vinterliknande förhållanden. Det innebär att alla kan bidra med snöskottning. I varje trapphus kommer det snart att finns en skyffel och borste.

Fortsätt gärna att ta ett par tag med skyffeln/sopkvasten utanför din port/entré när snön kommer. Om vi hjälps åt att hålla snöfritt undviker vi att det blir en isbula som i värsta fall gör att någon halkar och slår sig.

Styrelsen vill även påminna alla om att ställa in och hänga upp cyklar i våra cykelrum inför vintern för att underlätta snöskottningen.

Styrelsen har nu tömt förråden och sannolikt kommer föreningen att åter öppna förrådet i hus 60 igen för att kunna förvara vinterleksaker och annan utrustning där. I mån av plats får bostadsrättshavarna förvara pulkor etc. i barnvagnsförråden om plats finns.

Tänk på att du som bostadsrättshavarna ansvarar för att din balkong/terrass hålls fri från snö.