Höst!

Det har varit lite tomt i föreningen i sommar så vi önskar alla välkomna hem efter semestrarna. Mycket händer i vår omvärld och inom föreningen.

Hösten är ju här nu, med inslag av förhoppningsvis härliga soliga höstdagar. Styrelsen har haft sitt första möte efter sommaren och har rivstartat sitt arbete. Genomgång av avtal, föreningens underhållsplan, omsättning av kredit och genomgång av olika rutiner är några av arbetsuppgifterna i höst.

Styrelsen beslutade att inte genomföra någon höststädning vid senaste mötet. Då styrelsen har flera stora projekt framför sig och då den ordinarie föreningsstämman genomfördes först i augusti behöver styrelsen prioritera. Däremot siktar styrelsen på en vårstädning. Det blir då ett gyllene tillfälle att träffa nya och gamla medlemmar i föreningen och delar av styrelsen.